ÖĞRENCİLERİMİZDEN ANLAMLI HAYVANLAR GÜNÜ KAMPANYASI

Okulumuz ilkokul öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin başlattığı hayvanlara yardım kampanyası çerçevesinde velilerimizin hazırlamış oldukları el yapımı yiyecekler okulumuz bahçesinde açılan stantlarda öğrencilerimiz tarafından satışa sunuldu.  Yoğun ilginin olduğu kermese okulumuz ortaokul ve lise bölümü öğrencileri de yoğun ilgi göstermiş, tüm okul hayvanlar için bir dayanışma örneği sergilemiştir. Renkli anlara sahne olan kermesimizden elde edilen tüm gelirlerle hayvanlar için mama, yem, süt vb. temel gıda ihtiyaçları alınmış ve yardıma muhtaç hayvanlara ulaştırılmıştır. Kampanyanın başlatılmasını sağlayan okul idaremize ve öğretmenlerimize, değerli velilerimize ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Toplam 197614