LİSE BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZİN KARİYER GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Okulumuz Lise Rehberlik Servisi tarafından lise bölümü öğrencilerimize yönelik başlatılan kariyer günleri kapsamında Cumhuriyet Savcısı Sn. Yasin ERDEM ile Yargıç Sn. Furkan ÇETİNAY okulumuzun konukları olmuşlardır. Açılış konuşmasının ardından Cumhuriyet Savcısı Sn. Yasin ERDEM ve Yargıç Sn. Furkan ÇETİNAY Türk Ceza Hukuku, yargı sistemi, avukatlık, hakimlik ve savcılık mesleği, mesleğin güncel durumu ile bu mesleği kazanmak için nasıl bir ders çalışma planı izlediklerini detaylı olarak öğrencilerimize aktarmışlardır. Konuklarımızın aktardığı değerli bilgilerin akabinde programımız soru-cevap bölümü ile devam etmiştir. Son olarak okulumuz Lise Müdürü Sn. Niyazi AYNA'nın değerli konuklarımıza çiçek takdimi ile program sona ermiştir. Katılımlarından ötürü adalet sisteminin mihenk taşlarından birisi olan olan sayın savcımız ve yargıcımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Toplam 197614