ÜNLÜ PSİKOLOGLARDAN BAŞARIDA AİLENİN ROLÜ SEMİNERİ

20 Kasım Salı günü saat 17.00’da okulumuz konferans salonun da Türkiye’nin ünlü psikologlarından Kunter KURT ve Ece KERİM velilerimize ‘’Başarıda Ailenin Rolü’’ semineri vermişlerdir. Seminere öncelikler Ece KERİM ailenin çocukların başarısı üzerindeki etkilerini detaylı bir şekilde anlatarak bilimsel önerilerde bulunup sorulan soruları cevaplayarak mikrofonu Kunter KURT a teslim etmiştir. Sonrasında Kunter KURT Çocukların başarısının basamaklı bir şekilde nasıl gelişim sağlayacağını örnekler eşliğinde anlatarak, karşılaşılan sorunlarda ailenin çocukla nasıl iletişim kuracağına değinip tavsiyelerde bulunmuştur. Daha sonra Kunter KURT velilerimizin çocuklarıyla karşılaştığı sorunlarını dinleyerek cevaplandırmıştır. Okulumuz genel koordinatörü Uğur ALKAN kapanış konuşmasını yaparak Kunter KURT ve Ece KERİM’e okulumuz ve velilerimiz adına plaket ve çiçek takdiminde bulunarak teşekkür edip programı sonlandırmıştır. Böyle güzel bir programı gerçekleştirdikleri için Kunter KURT ve Ece KERİM’ e teşekkürlerimizi sunarız.