HAFTA SONU ETKİNLİK KURSLARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının ikinci yarıyılında da etkinlik kurslarımız hız kesmeden devam ediyor. Öğrencilerimiz Temel bigisayar kursu, Photoshop kursu, Robotik Kodlama Kursu, Resim kursu, Piyano kursu, Yan flüt kursu, Gitar kursu, Bağlama kursu, Satranç kursu, Basketbol kursu, Futsal kursu, Masa tenisi kursu, Badminton kursu, Voleybol kursu, Bocce kurslarımıza yoğun ilgi göstermeye devam ediyor. Etkinlikleri planlayan okul idaremize teşekkür eder, dönem sonuna kadar bu etkinliklerde emeği geçecek olan Bilgisayar kursu öğretmenimiz Aykut ÖZASLAN, Müzik kursu öğretmenlerimiz Sevtap ŞAHİN ve Metehan ARTIŞ, Resim kursu öğretmenimiz Hacer ÇİFTÇİ, Satranç öğretmenlerimiz Nuh DOBUR ve Abdurrahman YALÇIN, Antrenörümüz Levent PAZAR, Beden eğitimi öğretmenlerimiz Murat DİNCEL, Kürşat KESKİNTİMUR ve Ali AĞCA'ya çok teşekkür ederiz.