ENDER KOLEJİ AİLESİ ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMLARI

Okulumuzda öğretmenler günü programlarımız Anaokulu- İlkokul, Ortaokul ve Lise bölümlerimizde ayrı ayrı kutlandı. Sabah töreniyle birlikte ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin öğretmenler günü için hazırlamış olduğu resim sergisiyle programlarımız başlamıştır. Sonrasında okulumuz konferans salonunda Anaokulu- İlkokul, Ortaokul ve Lise öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış oldukları şiir, tiyatro, skeç, video, müzik dinletisi ve daha birçok güzel çalışmalarla seyircileri büyüleyen gösteriler yapmışlardır. Daha sonra İstiklal marşı töreninden önce okulumuz eğitim koordinatörü Uğur ALKAN öğretmenin önemini anlatan konuşmasını yaparak eğitimin ailede başladığını vurgulayıp anne ve babalarında birer öğretmen olduğunu söylemiştir, o an okulumuzda bulunan tüm velileri ve öğretmenlerimizi öğrencilerin karşısına davet ederek öğrencilere alkışlatılarak programı sonlandırmıştır. Ender Koleji Ailesi olarak Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.