18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ANMA PROGRAMLARI

Çanakkale Zaferimizin 104. Yıl dönümü anma programları sabah okulumuz bahçesinde  gerçekleştirilen Çanakkale Zaferi temalı sergi ve anma törenleri ile başladı. Sonrasında okulumuz Konferans Salonunda anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise bölümü öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış oldukları Çanakkale ruhunu anlatan tiyatrolar, şiirler, yazılar,görseller,müzik dinletisi ve gölge oyunları ile  izleyenleri büyülediler.Daha sonra Okulumuz Eğitim Koordinatörü Sn. Uğur ALKAN'ın yazdığı ve seslendirdiği "Çanakkale Bir Destan" adlı şiir ise programa ayrı bir anlam katmış ve yoğun beğeni almıştır. Bu programda Çanakkale ruhunu yaşatan okul idaremize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.Çanakkale Savaşının üzerinden 104 yıl geçmesine rağmen idarecisiyle, öğretmeniyle ve öğrencisiyle yaptığımız bu programlarla Çanakkale ruhunun hala yaşadığını gösterebildiğimiz için Ender Koleji Ailesi olarak çok gururluyuz.