1.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

İlkokul 1. Sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz itfaiye haftası kapsamında Osmaniye itfaiyesine sürpriz ziyarette bulundular. Osmaniye itfaiye müdürü Sn. Fazlı ŞAHİN ve kahraman itfaiye personelleri okulumuz öğrenci ve öğretmenlerimizi en güzel şekilde misafir etmişlerdir. Sonrasında itfaiye eğitmenleri öğrenci ve öğretmenlerimize itfaiye mesleği ve itfaiyenin önemi, genel hizmet alanı hakkında çeşitli bilgiler vererek yangın söndürme aracını tanıtmışlardır. Daha sonra kurumumuz adına bir öğrencimiz itfaiye müdürü Sn. Fazlı ŞAHİN’e çiçek takdim ederken; ilkokul ve Ortaokul Müdür Yardımcımız Sn. Ali AĞCA tüm okulumuz adına teşekkürlerini sunup, tüm itfaiye personel ve amirlerinin itfaiye haftasını kutlayarak ziyaretimiz son bulmuştur.

Toplam 197619