TAM KADRO PİKNİKTEYDİK

İdaremiz 19 Mayıs tatilinde,okulumuzun tüm kademelerini,öğretmen ve personellerini Aslantaş Kayıkhane Tesislerine piknik yapmaya götürdü.Saat 08:00 de okulumuzda toplanan yoğun öğrenci gruplarımız idaremiz tarafından organize edilen servislere binerek hareket edildi.Piknik alanına varıldığında öğrencilerimiz hazırladıkları kahvaltı türü yiyeceklerini serdiler.Bazı grup öğrencileri ise mangallarını yaktılar.Öğretmen ve öğrencilerimiz çeşitli oyunlar oynayarak güzel havanın tadını çıkardılar.Tüm sezonun yorgunluğunu atmayı amaçlayan piknikte çok eğlenceli vakitler geçirdiler.İdaremiz tarafından hazırlanan döner standlarında ise karınlarını doyurdular.Çok güzel geçen bu piknik sorunsuz bir şekilde tamanlandı.Bu büyük organizasyonu düzenleyen idaremize yürekten teşekkür ederiz.