SİMYA KOLEJİ ZİYARETİ

Okulumuz idaresi bu hafta öğretmenlerimizi İskenderun Simya Kolejine istişarelerde bulunmak üzere ziyarete götürdü.Saat 9 da hereket eden kafilemiz 10 gibi kolejin kampüs alanına vardı.Sıcak bir karşılamanın  ardından Simya Koleji yetkilileri önce bize okullarını gezdirdiler ve ardından istişare toplantıları başladı.İlkokul,Ortaokul ve Lise zümremiz Simya Koleji zümre öğretmenleri ile buluştu bilgi alışverişinde bulundular.Öğle yemeğini burada aldıktan sonra öğleden sonra toplantılarına geçildi.Yüksek kazanımlı bu ziyaretimiz okulun bahçesinde toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.Kurumlarının kapılarını bize sonuna kadar açan Simya Kolejinin Üst düzey yetkilileri Sn Mehmet BAYSAL ,Sn Selim BAYSAL beyfendilere ayrıca bu geziyi düzenleyen idaremize çok teşekkür ederiz.

.