İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZDEN CEBELİBEREKET PTT BAŞMÜDÜRLÜĞÜNE ANLAMLI ZİYARET

Okulumuz İlkokul Müdür Yardımcımız ve öğretmenlerimiz eşliğinde ilkokul öğrencilerimiz Osmaniye Cebelibereket PTT Başmüdürlüğünü ziyaret ederek sevdiklerine yeni yıl tebrik kartpostalı göndermiş ve PTT’nin çalışmaları hakkında detaylı bilgi almışlardır. Okulumuz kafilesini PTT yetkilisi Sn. Çağrı HÖRMET karşılamış ve öğrencilerimizi sevdiklerine yeni yıl tebrik kartlarını göndermeleri için gişeye alarak öğrencilerimize nasıl posta gönderimi yapılacağını uygulamalı olarak anlatmıştır. PTT sorumlusu Çağrı HÖRMET öğrencilerimize posta dağıtım merkezini gezdirdikten sonra ziyaretimiz sona ermiştir. Osmaniye Cebelibereket PTT Başmüdürlüğüne gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimizi sunarız.