YGS - LYS SEMİNERİ

Okulumuz Lise Rehber Öğretmeni tarafından öğrencilerimize YGS - LYS  semineri verilmiştir. Seminerde Rehber öğretmenimiz Dilek Elmas ÖZTÜRK öğrencilerimize YGS sınavının nasıl gerçekleşeceği ve sınavın içeriği hakkında bilgi vererek seminere başlamıştır. Daha sonra YGS sınavın da hangi branşlardan kaç soru çıkacağını, 12. sınıfların yakın tarihte sınava gireceği için motivasyon konuşmasıyla seminere devam etti. Arkasından YGS konusunda öğrencilerin hissettikleri kaygıyı azaltmak için önerilerde bulundu. Haziran ayında yapılacak olan LYS sınavı hakkında öğrencilere gerek çıkacak sorular gerekse YGS den sonra LYS için vakit kaybetmeden  sınava odaklanmaları gerektiğini vurguladı. YGS - LYS hakkında öğrencilerin bilmediklerini cevaplamak adına  öğrencilere söz hakkı verdi sonrasında da öğrencilere başarı dileklerini ileterek semineri bitirdi. Lise Rehber öğretmenimiz Dilek Elmas ÖZTÜRK'e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.