Yerli Malı Haftası

Belirli gün ve haftalar programı çerçevesinde “Yerli Malı Haftası” etkinliklerinde okulumuz 3. sınıf öğretmeni Sayın Kerziban POLAT ve 1. sınıf öğretmeni Sayın Cavide ÇİMEN eşliğinde 2 günlük etkinlik düzenlediler.
Çarşamba günü ise 1. sınıf öğrencilerinin ve velilerinin hazırladığı etkinlikte öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sunulan yerli malı ürünler haftanın önemine vurgu yapmakla birlikte 1. günde olduğu gibi yine hem göze hem dağmağa hitap etti.
Etkinliklerde emeği geçen değerli öğretmenlerimiz Cavide ÇİMEN ve Kerziban POLAT’a ayrıca etkinliğe katılan sayın velilerimize teşekkür ederiz.