VE BEKLENEN HAFTASONU KURSLARIMIZ BAŞLADI

Okulumuzun 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının başladığı günden itibaren hazırlıklarını sürdürdüğü haftasonu kurslarımız 17 Ekim Cumartesi günü başladı.Öğrencilerimiz Öğrenci resim kursu,Öğrenci takı kursu,Piyano kursu,Gitar kursu,Bağlama kursu,Satranç kursu,Basketbol kursu,Futbol kursu,Footsal kursu,Masa tenisi kursu,Bedminton kursu Voleybol kursu ve Halk oyunları kursularımıza yoğun ilgi gösterdi.Ayrıca velilerimize yönelik olarak verilen Veli resim kursuna da ilgi büyüktü. Hemen hemen tüm okul öğrencilerimiz katılımıyla gerçekleşen kurslarımızda öğrencilerimiz kontrollü bir şekilde enerjilerini attılar.Sorunsuz ve planlı geçen bu etkinlikleri düzenleyen idaremize teşekkür ederiz.Ayrıca sene sonuna kadar bu etkinliklerde emeği geçecek olan Müzik kursu öğretmenimiz Metehan ARTIŞ,Resim kursu öğretmenimiz Hacer ÇİFTÇİ,Satranç öğretmenimiz Nuh DOBUR,Veli resim kursu öğretmenimiz Hasan METİN,Antrönörümüz Levent PAZAR,Beden eğitimi öğretmenlerimiz Murat DİNCEL ve Ali AĞCA,Halk oyunları öğretmenlerimiz Feride ÇİÇEK,Medine YAŞAR ve İmran BOZKURT a çok çok teşekkür ederiz.