OSMANİYE VALİMİZ SAYIN KEREM AL OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

Osmaniye Valimiz Sayın Kerem AL, İl Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan ÇELİK ve Özel Öğretim Şube Müdürümüz Saffet SARIDAĞ okulumuza ziyarette bulundular. Osmaniye Valimiz Sayın Kerem AL , İl Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan ÇELİK ve Özel Öğretim Şube Müdürümüz Saffet SARIDAĞ'ı Okulumuz Genel Koordinatörü Sayın Uğur ALKAN hocamız odasında ağırladı; Osmaniye Valimiz Sayın Kerem AL Okulumuz Genel Koordinatörü Uğur ALKAN, Lise Müdürümüz Niyazi AYNA ve Ortaokul Müdürümüz Gülhan HERGÜNER' den okulumuz hakkında bilgi aldıktan sonra Okulumuz Öğretmenleriyle görüşmek üzere öğretmenler odasına geçtiler Osmaniye Valimiz Sayın Kerem AL öğretmenlerimizin halini hatırını sorduktan sonra Öğretmenlerimizle Eğitim ve Öğretimle ilgili görüşmeler yaptı sonrada öğretmenlerimize iyi dilekerini bildirerek veda etti daha sonrasında okulumuz sınıflarına ziyarette bulunarak sınıflardaki öğrencilerin ve öğretmenlerin halini ve hatırını sorup derse katıldı öğrencilere sorular sordu,birebir sohbetler yaptı sonrasında da iyi dileklerini ileterek veda etti. Osmaniye Valimiz Sayın Kerem AL, İl Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan ÇELİK ve Özel Öğretim Şube Müdürümüz Saffet SARIDAĞ; Okulumuz Genel Koordinatörü Uğur ALKAN'a, Lise Müdürümüz Niyazi AYNA ya ve Ortaokul Müdürümüz Gülhan HERGÜNER'e iyi dileklerde bulunarak okulumuzdan ayrıldılar.Osmaniye Valimiz Sayın Kerem AL, İl Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan ÇELİK ve Özel Öğretim Şube Müdürümüz Saffet SARIDAĞ'a Okulumuza yapmış oldukları bu güzel ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.