TANITIM PROGRAMIMIZ

Okulumuz Büyük Osmaniye Otelinde 1. Sınıf kayıtları için tanıtım programı düzenlemiştir. Program  okulumuz Genel Koordinatörü Uğur ALKAN hocamızın açılış konuşmasıyla başlayıp sonrasında  Genel Koordinatörümüz Slayt eşliğinde Okulumuzun Fiziki ortamını ve Eğitim- Öğretim sistemimizi tanıtmasıyla devam etmiştir. Daha sonra okulumuzun Ana Sınıfı ve Birinci sınıf öğrencileri güzel bir gösteri eşliğinde İstiklal Marşımızın tamamını okumuşlardır. Programımız Genel Koordinatörümüz Uğur ALKAN hocamızın misafirlerimizin sorularını cevaplayıp iyi dileklerini sunmasıyla sona ermiştir. Programa katılıp  Ender Koleji Ailesini onure eden tüm misafirlerimize  ve programın gerçekleşmesinde emeği geçen başta Genel Koordinatörümüz Sayın Uğur ALKAN’ a okulumuz idarecilerine, öğretmenlerimize ve personellerimize  teşekkür ederiz.