28 ŞUBAT SİVİL SAVUNMA GÜNÜ

28 Şubat Sivil Savunma Gününde  Ortaokul Müdürümüz Gülhan HERGÜNER ve Lise Türk Edebiyatı Öğretmenimiz Mehmet YUSUFOĞLU tarafından okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize sivil savunma ve Doğal afetler hakkında konferans verilmiştir.
 Ortaokul Müdürümüz Gülhan HERGÜNER ve Lise Türk Edebiyatı öğretmenimiz Mehmet YUSUFOĞLU Konferanslarına Sivil Savunmanın ne demek olduğunu hangi durumlarda gerçekleştirildiğini anlatarak başlamışlardır sonrasında da  Doğal Afetler anında ne yapılacağı, ne tür tedbirler alınacağı ve buna benzer bir çok konuyu öğrencilere anlatmışlardır.  Ortaokul Müdürümüz Gülhan HERGÜNER ve Lise Türk Edebiyatı öğretmenimiz Mehmet YUSUFOĞLU konferanslarını öğrencilerin sorularını cevaplayarak bitirmişlerdir.  Ortaokul Müdürümüz Gülhan HERGÜNER' e ve Lise Türk Edebiyatı öğretmenimiz Mehmet YUSUFOĞLU na öğrencilerimizi Sivil Savunma hakkında ve herhangi bir Doğal Afet anında ne yapacakları konusunda bilinçlendirdikler için teşekkür ederiz.