ŞEHİTLER VE GAZİLER DERNEĞİNDEN OKULUMUZA SÜRPRİZ ZİYARET

Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı Sayın Durmuş ÖKSÜZ ve Jandarma Kıdemli Uzman Çavuş Coşkun İŞSEVEN Okulumuzdaki Şehit ve Gazi çocukları Kadir KOCAMAZ,Mert GÖBEL,Vedat AÇICI ve Sebiha Nisa ÇAKAN'ın doğum günlerini kutlamak üzere okulumuza sürpriz ziyarette bulundular.
Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı Sayın Durmuş ÖKSÜZ ve Jandarma Kıdemli Uzman Çavuş Coşkun İŞSEVEN Şehit ve Gazi çocukları olan öğrencilerle okulumuz Genel Koordinatörü Sayın Uğur ALKAN Hocamızın odasında buluşarak öğrencilerin doğum günlerini kutlayarak hediyelerini takdim ettiler sonrasında da öğrencilerimizle sohbet ederek iyi dilek ve temennileriyle ziyaretlerini sonlandırdılar. Şehitler ve Gaziler Derneği Başkanı Sayın Durmuş ÖKSÜZ ve Jandarma Kıdemli Uzman Çavuş Coşkun İŞSEVEN'e bu anlamlı ve sürpriz ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.