ŞEB-İ ARUS

Okulumuz bu hafta Mevlana Haftası etkinlikleri çerçevesinde  konferans salonunumuzda muhteşem bir program düzenleyerek ''Mevlana'yı Anma Gecesi'' yaptı.Programımızın açılış konuşmasını Eğitim koordinatörümüz Sn Uğur ALKAN yaptı.Program akışı içerisinde öğrencilerimiz şiir,Mevlananın sözleri ve öğüdünü içeren videolar sundu.Daha sonra  Osmaniyenin tanınmış neyzenlerinden Gökhan AYDIN ney ziyafeti verdi.Daha sonra ise osmaniyenin bağrından kopan Grup Meşale programlarını sundu.Çok duygulu anların yaşandığı programın sonunda semazenlerin gösterisi muhteşemdi.Kapanış konuşmasında Sn Uğur ALKAN  Kainat Efendimizin hikmetli bir olayından bahsetti ve çiçek takdimi yaptı.Bu programın yapılmasında emeği olan idaremize ve katkılarından dolayı Grup Meşale ye çok teşkkür ederiz.

Şeb-i Arûs ne demektir?