RAM. Sempozyumu

Özel Osmaniye Ender Eğitim Kurumları olarak RAM tarafından düzenlenen seminer günlerine Sakarya Üniversitesinden ve Ankara Üniversitesinden öğretim elemanları okulumuza misafir oldular. Bu seminerimiz 19 ve 20 sinde devam etti. 19 ‘unda sabah düzenlenen oturumda öğrenciye şiddet konusu ele alındı. Osmaniye genelinde Bütün rehber öğretmenler seminere katıldı. Saygıdeğer vali yardımcımız aynı zamanda velimiz olan Hayrettin Çiftçi de gelerek okulumuzu şereflendirdiler.  Aynı günün akşamı velilerimizin de katılımıyla Yar. Doç. Tuncay Ayas Öğrenci Başarısında Ailenin Rolü adlı konuşmasını yaptı.

Seminerimizin son günü ayın 20’sinde Osmaniye genelindeki okulöncesi öğretmenlerimizin de katılımıyla birlikte Okulöncesinin eğitim ve öğretimdeki rolü nedir? Konusu işlendi. Seminerimizin bitiminde değerli misafirlerimizle koktyl de yeniden bir araya geldik. Okulumuz adına Osmaniye adına bir adım daha ileriye gittiğimiz dolu dolu bir seminer geçirdik. Böylesi değerli konukları ağırlamaktan memnuniyet ve gurur duyduk.