R.A.M Konferansı

Toplantıda Prof.Dr. Servet ÖZDEMİR (Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi) “ Etkili Sınıf Yönetimi ve Disiplin Uygulamaları” ve Prof.Dr. Yaşar ÖZBAY (Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi) “Ergenlik Dönemi Gelişim Özellikleri ve Ergenle İletişim” konularında konferans verdiler.
Toplantılara İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Sait Çalışkan, okulumuz Eğitim-Öğretim Koordinatörü Sayın Uğur ALKAN,Lise Müdürümüz Sayın Niyazi AYNA,İlköğretim Müdürümüz Sayın Özcan ERDOĞDU katılmışlardır.Toplantı sonunda İl Milli Eğitim Müdürümüz tarafından değerli hocalarımız Prof.Dr. Servet ÖZDEMİR (Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi) ve ve Prof.Dr. Yaşar ÖZBAY (Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi)’a plaket verildi.