OKULUMUZDA EĞİTİM ÇALIŞTAYLARI

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Ender Koleji ve İgeder(İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği)'in sponsor olduğu Eğitim Çalıştayları okulumuzda yapıldı. Programın, Okulumuzun Konferans salonunda gerçekleşen ilk bölümünde Açılış konuşmasını Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan ÇELİK yaparak katılımcılarımızın çiçek ve hediye takdimini yaptı. Yeni atanan öğretmenlere ,Salih Bahçeli okulunun ve Ender Kolejinin Öğretmenlerine yönelik olan çalıştaylar ''Akıl Oyunları'',''Liderlik ve Takım Yönetimi'',''Etkili Sınıf Yönetimi'', ''İletişimde Beden Dili'',''Etkili Sunum Teknikleri'',''Etkinliklerle Değerler Eğitimi'' kategorilerinde yapıldı. Çalıştayların çok verimli geçtiğini belirten öğretmenlerimiz bu tür çalışmalarının tekrar yapılmasını istedi.Bizde emeği geçen Başta Milli Eğitim Müdürümüze, Okul müdürlerimize, İgeder yetkililerine ve Ender Koleji idaresine çok teşekkür ederiz.