OKUL TEMSİLCİLİĞİ SEÇİMİ DEMOKRASİ ŞÖLENİNE DÖNÜŞTÜ

Okulumuzda bu hafta öğrenci temsilcisi seçimi yapıldı.Okulumuz konferans salonunda gerçekleşen seçimde Ortaokul ve Lise öğrenci temsilcileri seçildi.Öğrenci temsilci adaylarımız bir hafta boyunca seçim vaatlerini panolarda,duvarlarda, okul girişlerinde afişlerle kendilerini ifade ettiler.Çok güzel propaganda süreci geçiren temsilci adayları kimi zamanda sınıflara girerek vaatlerini sıraladılar.Temsilci adayları seçim günü bir defa da salonda öğrencilerimize hitap ettiler.Kıyasıya rekabete sahne olan seçimlerimiz demokrasi şöleni ne dönüştü.Kesin seçim sonuçlarına göre ortaokul öğrenci temsilcisi Gonca Güneş PAZAR,lise öğrenci temsilcisi Yiğit KABÜL yarışı önde bitirdiler.Bizde öğrencilerimizi kutlarız.Öğrencilerimize demokrasi bilincini aşılamaya çalışan idaremize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.