Öğretmenler Günü Kutlaması

Özel Ender Koleji yönetim kurulu  okulumuz öğretmenlerine hoş sürpriz. yaparak,  okulumuz salonunda yönetim kurulu başkanı Sayın Hacı VELİPAŞAOĞLU’nun  katılımıyla gerçekleşen hoş bir törenle öğretmenler günü kutlaması yapıldı.

Program Müzik öğretmenimiz Sayın Lütfi ÖZCAN ‘ın sunumuyla başladı.İlköğretim Müdürümüz Sayın Özcan ERDOĞDU ,Lise Müdürümüz Sayın Niyazi AYNA ve Eğitim Öğretim Koordinatörü Sayın Uğur ALKAN ‘ın açılış konuşmasını yaptıkları gece  öğretmenlerimize günün anlam ve önemini belirten nacizhane bir buket çiçek sunumuyla ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle devam etti.Geceye  renk katan isimler arasında Edebiyat öğretmenimiz Sayın Alaaddin KIRCA ve Müzik Öğretmenimiz Sayın Lütfi Özcan da seslendirdiği harika eserlerle değerli öğretmenlerimizin gönüllerini şenlendirdiler.Gece okulumuz bahçesinde  sıcak,samimi bir ortamda gerçekleşen mangal sefasıyla devam etti,yemeğin ardından değerli öğretmenimiz Alaaddin Kırca’nın seslendirdiği ve tüm öğretmenlerimizin eşlik ettiği güzel şarkılar eşliğinde son buldu.