ÖĞRENCİLERİMİZE CORONA VİRÜSÜ VE HİJYEN KONULU SEMİNER

Okulumuz öğrencilerine İlkokul-Ortaokul Müdürümüz Sn.Gülhan HERGÜNER tarafından Corona Virüsü ve Hijyen Eğitimi temalı seminer düzenlendi. Seminerde Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyaya yayılan Corona virüsü (Covid-19) konusunda öğrencilerimize çeşitli bilgiler verildi. Okul Müdürümüz yaptığı sunumda virüsten korunma yöntemleri hakkında bilgi verirken kişisel hijyenin salgını önleme-koruma noktasındaki önemine dikkat çekti. Ayrıca seminerde corona virüsüne karşı alınacak önlemler konuşuldu. Son olarak Okul Müdürümüz Sn.Gülhan HERGÜNER gündemi meşgul eden Corona virüsüne karşı bilinçlenmeye özen göstermek istediklerini ifade ederek seminere katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür etmiş ve semineri sonlandırmıştır.