ÖDÜL TÖRENLERİMİZ

Okulumuzda bu hafta, geçen haftalar Beden Eğitimi öğretmenimiz Murat DİNCEL tarafından organize edilen sınıflar arası Futsal turnuvalarında birinci olan öğrencilerimize ödül töreni düzenlendi.İlkokulumuzda turnuvayı birincilikle bitiren 4 B sınıfı öğrencilerimize ödüllerini Sn Niyazi AYNA,Ortaokulumuzda turnuvayı birincilikle bitiren öğrencilerimize ise ödüllerini Sn Yusuf TOSUN verdi.Ayrıca öğrencilerimizden Yurdakul KARAEVREN,Sezin KARAEVREN ve Bahar COMART isimli öğrencilerimiz çok duyarlı bir hareket yaparak Osmaniye Engelliler Platformu na kendi harçlıklarından ve büyüklerinden topladıkları paraları bağışta bulundukları için ödüle layık görülmüşlerdir.Bu davranışlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.