Lise Öğrenci Başkanlığı Seçimi Yapıldı.

Demokrasinin en küçük birimlerinden biri olan okul başkanlık seçimi okulumuzda gerçekleşti. Sınıf temsilcilerinden oluşan heyetin, başkanlık çalışmaları ve süreç içerisinde yaptıkları propoganda  sonucunda adayların kısa konuşmaları ile birlikte seçim yapıldı.sandık başkanlığında bulunan kimya öğretmenimiz cemal ağca, fizik öğretmenimiz fatih gedik ve felsefe öğretmenimiz gözde aksoy eşliğinde sınıf sınıf çağrılan öğrencilerin oy kullanmasıyla başkanlık seçimi yapıldı.lise müdürümüz okul başkanlığının sorumluluk istediğini başta diğer öğrencilere örnek olması gerektiğini ve öğrenci idare ilişkilerini sıcak tutması gerektiğinisöyledi. başkanlık seçiminde öğrencimiz Murat DELİKİŞİ oy çokluğu ile başkan seçilmiştir. Öğrencilerimize başarılar dileriz.