Konferans

Emniyet Genel Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürü Sayın Başkurt ULUTÜRK tarafından okulumuz çok amaçlı salonunda ” Çocukların Zararlı Alışkanlıklardan Korunması” konulu konferans yapıldı.
     Okulumuzun eğitim -öğretim anlayışında öğrencilerimize ve tabi değerli emeklerini esirgemeyen sayın velilerimizin de gösterdiği ilgi ve alakayla  hem okul içi,hem okul dışı eğitim-öğretimi benimseyen ilkeli çalışmalarından bir taneside velilerimize yönelik yapılan ” Çocukların Zararlı Alışkanlıklardan Korunması” konulu konferansla devam etti.
     Konferansa değerli katkılar sunan ve aynı zamanda velimiz olan Sayın Başkurt ULUTÜRK Bey’in hazırlamış olduğu program kendi  sunumuyla devam etti,program sunumun ardından velilerimizin sorularıyla canlılık kazandı,konferans Eğitim-Öğretim Koordinatörümüz Sayın Uğur ALKAN ‘ın Sayın Başkurt ULUTÜRK’e çiçek ve plaket takdim etmesiyle son buldu.