KARA GÜN DOSTU KIZILAY

Okulumuzda bu hafta Kızılay etkinlikleri çerçevesinde okulumuz konferans salonunda Türk Kızılayı Osmaniye Şubesi yetkilileri tarafından seminer verildi.Seminer 2 ayrı bölümde gerçekleşti.Birinci bölümde ilkokul ve ortaokul kadememizin 5.ve 6.sınıfları katıldı.Bu bölümde önce çizgi film ardından kızılayın faliyetleri ve Kızılay Marşı söylendi.Öğrencilerimizin isteği üzerine bir defa daha çalınan Kızılay marşı öğrencilerimiz tarafından hep bir ağızdan söylendi.İkinci bölümde ise ortaokul 7.sınıf ve lise öğrencilerimiz katıldı.Programımızı sunan Türk Kızılayı Osmaniye Şubesi Genel Hizmet Yöneticisi Seçil YÜKSELİR Kızılayın kuruluş amacını ve faliyet alanlarını öğrencilerimize anlattı.Kızılay Osmaniye şube başkanı sayın İsmet İPEK te 1915 te yaşanılan bir anıyı anlatırken salonumuzda çok duygulu anlar yaşandı.Davetimizi kırmayıp nezaketle programlarımıza katılan Türk Kızılayı Osmaniye Şubesi Başkanı İsmet İPEK 'e , Başkan yardımcısı Zübeyir TOPRAK ' a ,Yönetim kurulu üyeleri Fahri TEKE ve Semiha TIRAŞ'a ayrıca Genel Hizmet Yöneticisi Seçil YÜKSELİR'e çok teşekkür ederiz.Programımızın sonunda Eğitim Koordinatörümüz sayın Uğur ALKAN kapanış konuşmasını yaptıktan sonra katılımcılarımıza çiçek takdiminde bulundu.Bu programda emeği geçen herkese teşekkür eder Kızılay haftasını kutlarız.