İLKOKUL ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN GAZİANTEP GEZİSİ

Okulumuz idaresi koordinesinde ilkokul öğrencileri, velileri ve öğretmenleri Gaziantep iline gezi düzenlenmişlerdir. Gezimiz sabah saatlerinde okulumuzdan Gaziantep iline hareketle başlamış akabinde güzel ve eğlenceli bir yolculuk sonunda kafilemiz Gaziantep‘e ulaşmıştır. Gezi ekibimiz ilk olarak Dünyanın 4. büyük hayvanat bahçesi olan Gaziantep Hayvanat Bahçesini ziyaret etmiş, sonrasında ise öğle yemeğini yemek için Sanko Park AVM’ye geçmişlerdir. Gezi ekibimiz daha sonra oyuncak müzesine giderek tarihin derinliklerinden gelen birbirinden güzel oyuncakları görme fırsatı bulmuşlardır. Gezimiz son olarak meşhur Bakırcılar Çarşısı ziyaret edilerek Osmaniye’ye dönüşle sonlandırılmıştır.