HAFTA SONU KURSLARIMIZ BAŞLADI

Hafta sonu kurslarımız büyük bir coşkuyla başladı. Beden eğitimi öğretmenlerimiz Şule Soykan ve Murat Dincel ile Antrenörümüz Levent Pazar; Basketbol,Futbol,Voleybol,Badminton,Cort Tenis,Masa Tenisi ile Halk Oyunları kurslarının startını verdi. Öğrencilerimiz tarafından büyük ilgiyle karşılanan kurusmuza katılım yoğundu. Satranç Öğretmenlerimiz Abdurrahman Yalçın ve Nuh Dobur Öğrencilerimize satranç oyununun stratejilerini anlattı. Müzik Öğretmenimiz Metehan Artış Piyano,Gitar ve Bağlama kurslarında öğrencilerimize tecrübelerini aktardı. Resim Öğretmenlerimiz Veli ve Öğrencilerimize resim çizmenin inceliklerini anlattı. Neyzenimiz Gökhan Aydın Veli ve öğrencilerimize Ney üfleme sanatını aktardı. Kurslarımızın bir şenlik havasında geçmesini sağlayan idareci,öğretmen ve personellerimize en içten duygularımızla teşekkür ederiz.