GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ GEZİSİ

Okul idaresinin organize ettiği Gaziantep gezisinde öğrencilerimiz Gaziantep Üniversitesine ve Harikalar Diyarına götürüldü. Gaziantep gezisi Gaziantep Üniversitesini gezerek başlamıştır. Gaziantep Üniversitesinde bir görevlinin eşliğinde üniversitenin her alanı öğrencilerimize tanıtılıp anlatılmıştır. Üniversite gezisi sırasın da Osmaniyeli hemşerimiz Prof.Dr. Metin BEDİR Ender Kolejinin Üniversiteye geldiğini duyunca öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sürpriz bir konferans vermiştir; Prof.Dr. Metin BEDİR Konferansında Öğretmenlerimize böyle bir gezi düzenledikleri için teşekkür ederken öğrencilerimize üniversite ve Eğitim -Öğretim ile ilgili çok güzel bilgiler verdi Konferansını öğrencilerimizin sorularını cevapladıktan sonra iyi dilek ve temennileriyle bitirdi. Prof.Dr. Metin BEDİR’e bize vakit ayırıp güzel bir konferans verdiği için teşekkür ederiz. Gaziantep Üniversitesindeki gezimiz üniversitenin merkez yemekhanesinde öğrencilerimizle yemek yedikten sonra son bulmuştur. Bizi ağırladıkları için Gaziantep Üniversitesi ailesine teşekkür ederiz. Gezimiz öğrencilerimizin harikalar diyarında en güzel şekilde eğlenerek stres atması ile son bulmuştur. Başta Okulumuz Genel Koordinatörü Uğur ALKAN olmak üzere tüm okul idaremize öğrenci ve öğretmenlerimize güzel bir gezi hazırladıkları için teşekkür ederiz.