ENDER KOLEJİNDEN ÖĞRENCİLERİNE MUHTEŞEM GEZİ

Ender Kolejinden öğrencilerine 18 Mayısla 21 Mayıs tarihleri arasında Alanya, Manavgat, Antalya ve Konya ya  muhteşem  gezi. Okulumuz kafilesi 18 Mayısta başlayan turuna ilk olarak  Alanya kalesini, Damlataş mağarasını ve Alanyanın tüm güzelliklerini gezip görerek başlamıştır.Kafilemiz sonrasında  Manavgatta konaklayacağı  beş yıldızlı otele yerleşip  Manavgat şelalesini, Side Antik kentini, ve Manavgatın tüm güzelliklerini gezip görmüştür. Kafilemiz daha sonra Antalya Serikte bulunan Aspendosu gezip görerek turuna devam etmiştir. Manavgatta güzel bir Luna park keyfinide yaşayan öğrencilerimiz Manavgatta 2 gece konakladıktan sonra Konya ilinin tarihi ve turistik yerlerini gezip ‘’Mevlananın’’ muhteşem güzelliklerinide gördükten sonra Osmaniyeye dönerek turlarını  sonlandırmışlardır. Bu muhteşem geziyi düzenleyen okulumuz idaresine teşekkür ederiz.