DEĞERLER EĞİTİMİ-SAYGI

Okulumuzda değerler eğitiminin her konusu gibi ‘’Saygı’’ konusu da en güzel şekilde işlenmiştir.Değerler Eğitiminin ‘’Saygı’’  konusu  Okulumuz Genel Koordinatörü Sayın Uğur ALKAN hocamız tarafından öğrencilerimize seminer şeklinde  aktarılmıştır. Genel Koordinatörümüz   seminerine idarecilerimizi,öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi selamlayarak başlamıştır. Seminerin devamında Genel Koordinatörümüz    Saygının değerini, önemini,kişiye kazandırdıklarını ve hayatımızın her yerinde olması gerektiğini öğrencilerimize anlatmıştır. Genel Koordinatörümüz   idarecilerimize,öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi dileklerde bulunarak seminerini bitirmiştir. Okulumuz Genel Koordinatörü Sayın Uğur ALKAN hocamıza Değerler Eğitiminin ‘’Saygı’’ konusunu  en verimli şekilde öğrencilerimize aktardığı için teşekkür ediyoruz.