BAŞARIDA AİLENİN ROLÜ KONFERANSI

23 Kasım 2015 tarihinde okulumuz konferans salonunda Türkiyenin tanınmış psikologlarından Sn Kunter KURT ''BAŞARIDA AİLENİN ROLÜ'' konulu konferans verdi.Saat 17:00 de başlayan programımızın sunuculuğunu Lise rehber öğretmenimiz Dilek Elmas ÖZTÜRK yaptı.İstiklal Marşının ardından sahneye çıkan okulumuz Eğitim Koordinatörü Sn Uğur ALKAN açılış konuşmasını yaptı.Daha sonra Sn Kunter KURT konferansına başladı.Çok önemli bilgilerin verildiği konferansta çeşitli oyunlarla velilerimizin dikkati çekildi.Sn Kunter KURT İletişimde ki zorlukları aşmaya yönelik İp oyunu,Göz bağlama ve sorularla çözüm bulma tekniklerinden bahsetti.Ayrıca misafirlerimizin gözlerini kapattırarak geçmişleriyle  nasıl  bağlantı kurulabileceği konusunda çeşitli tekniklerden bahsetti.Çok verimli geçen konferansımızın kapanış konuşmasını Eğitim Koordinatörümüz yaparak  çiçek ve plaketini  verdi. Bu programda emeği geçen idaremize ve katılımcımıza çok teşekkür ederiz.