ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN KENT MÜZESİ GEZİSİ

Okulumuz Anasınıfı öğrencileri Osmaniye’mizin kültürel değerlerini en güzel şekilde yaşatan Osmaniye Kent Müzesine ziyarette bulundular. Anaokulu öğrencileri Müdür Yardımcımız ve Anasınıfı Öğretmenimiz eşliğinde gittiği Osmaniye Kent Müzesinde kafilemizi Kent Müzesinin Müdiresi Sn. Ayşe ERAT karşılamış ve müze hakkında ön bilgi vermiştir. Müze Müdiremiz çocuklarımıza Osmaniye’mizin kültürel değerlerini canlandıran müze eserleri anlatmış, ilimizin tarihi ve kültürü ile alakalı önemli bilgiler vermiştir. Son olarak Müdiremiz Ayşe ERAT öğrencilerimizin sorularını cevapladıktan sonra müze ziyaretimiz sona ermiştir. İlgi ve alakalarından dolayı Osmaniye Kent Müzesi yönetimi ve çalışanlarına teşekkürlerimizi sunarız.