AMERİKA DA 15 GÜNLÜK İNGİLİZCE KURSU FIRSATI

Royal Language Training ve Türkiye Amerikan Kültür Merkezi Temsilcisi Ayten ÇALOĞLU Amerika da 15 günlük İngilizce  kursu alma konulu seminerini Okulumuz Konferans salonunda okulumuzun tüm öğrencilerine yapmıştır. Ayten ÇALOĞLU Konferansına konferans konusunun anlam ve önemini anlatarak başlamıştır. Sonrasında öğrencilere Amerika da 15 günlük İngilizce kursunun gün gün nasıl geçeceğini görsel sunumlarla,açıklamalarla ve daha önce Kursun nasıl geçeceğini kontrol etme  amacıyla Amerika ya giden okulumuz Genel Koordinatörü Sayın Uğur ALKAN Hocamızında yardımlarını alarak  sunumunu bitirmiştir. Son olarak Ayten ÇALOĞLU Öğrencilerimize soru  hakkı verip öğrencilerimizin sorularını cevaplayıp konferansını bitirmiştir. Ayten ÇALOĞLU na Amerikada 15 günlük İngilizce kursu fırsatını okulumuz öğrencilerine tanıttığı için teşekkür ederiz.