OKULUMUZDA AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ SEMİNERİ İLE YANGIN TATBİKATI YAPILDI

Osmaniye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından ilkokul, ortaokul ve lise bölümlerimize ayrı ayrı seminer düzenlendi. Programımız açılış konuşmasının ardından İl Afet ve Acil Durum Müdürü Sn. Serhat BULUT'un "Afet Farkındalık Eğitimi" sunumuyla devam etti. AFAD İl Müdürümüz afet anında neler yapılması gerektiğini uygulamalı olarak anlattı. Daha sonra AFAD İl Müdürü Sn. Serhat BULUT öğrencilerimizin sorularını cevaplayarak sunumunu bitirdi. Programın sonunda İlkokul-Ortaokul Müdür Yardımcımız Sn. Yusuf TOSUN İl Müdürümüz ile ekibine teşekkür ve çiçek takdiminde bulundu. Seminerlerin ardından okulumuzun tüm bölümlerinde eş zamanlı olarak yangın söndürme tatbikatı yapıldı. Programda emeği geçen Osmaniye AFAD İl Müdürlüğüne teşekkürlerimizi sunarız.