TÜYAP KİTAP FUARI GEZİMİZ

Her yıl gelenek haline getirdiğimiz Adana TÜYAP kitap fuarı gezimizi bu yılda ortaokul ve lise öğrencilerimizin katılımları ile 13.01.2023 Cumartesi günü gerçekleştirdik. Gezimiz sabah saatlerinde okulumuz bahçesinden öğrencilerimizi güvenli bir şekilde bindirdiğimiz servislerin Adana istikametine hareket etmesiyle başlamıştır. Sonrasında Adana TÜYAP fuarına düzenli bir şekilde giriş yapılmıştır. Daha sonra fuar içerisinde öğrencilerimiz branş öğretmenlerimizin yönlendirmeleri ile ihtiyaçları olan kitap alımlarını yapmışlar, çeşitli kitapları ve yazarları da görme imkanı bulmuşlardır. Fuardan ayrıldıktan sonra M1 Adana alış veriş merkezine geçerek öğrencilerimizin beslenme ve temel ihtiyaçları giderilip sağ salim Osmaniye ye dönüş yapılmıştır. Bu geziyi sağlayan okul idaremize ve gezide görev alan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.