8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN MEZUNİYET TÖRENİ

Ender koleji ailesi olarak 8. sınıf öğrencilerimizin mezuniyetlerini değerli velilerimizin de katılımları ile coşku içerisinde gerçekleştirdik. Mezuniyet törenimiz okul müdürümüz Gülhan HERGÜNER’in günün anlam ve önemini anlatan konuşması ile başlamıştır. Sonrasında tüm öğrencilerimiz ve onlara yılmadan bıkmadan emek veren öğretmenlerimiz sahneye davet edilerek mezuniyet pastası kesilmiştir. Daha sonra okul müdürümüz Gülhan HERGÜNER öğrenci ve velilerimize mezuniyet belgesi takdiminde bulunmuştur. Mezuniyet gecemiz öğrencilerimizin kep atma töreni ve sonrasında gerçekleşen eğlenceleri ile son bulmuştur. Ender koleji ailesi olarak öğrencilerimizi tebrik eder bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar dileriz.