29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARIMIZ

Okulumuzda bu hafta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde okulumuz konferans salonunda İlkokul,Ortaokul ve Lise bölümlerimiz ayrı ayrı programlar yaptı.Programlarda öğrencilerimizin şiirleri ve orotoryaları büyük alkış aldı.Ayrıca anasınıfımızın gösterileride görülmeye değerdi.Öğretmenlerimizin hazırladığı slayt gösteriside ilgiyle izlendi.Cumhuriyet Şöleni kapsamında yapılan turnuvalarda dereceye giren öğrencilerimizin madalyaları Lise Müdürümüz tarafından verildi.Bu programlarda emeği geçen başta öğretmenlerimize,öğrencilerimize ve idaremize çok teşekkür ederiz.''Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz''.Ulu Önder Atatürk'ün bu sözüyle  tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını kutlarız.