24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ İDARİ PROGRAMI

Özel Ender Koleji İdarecilerimizden Öğretmenlerimize büyük jest yaptı.Okul idaremiz 24 Kasımda öğretmenlerimiz ve ailelerine unutulmaz bir gece yaşattı.Tören saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.Açılış konuşmasını okulumuz Eğitim Koordinatörü Sn Uğur ALKAN yaptı.Ardından öğretmen ve personelimize,yönetim kurulu üyelerimiz hediyelerini verdiler.Daha sonra Müzik öğretmenimiz Metehan ARTIŞ ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Murat DİNCEL gitar eşliğinde müzik ziyafeti verdi.Arkasından Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Ali ABLAY kendi yazmış olduğu muhteşem şiirini fon müziği eşliğinde okuyarak  salonda duygulu anlar yaşattı.Toplu fotoğrafın ardından yemeğe geçildi. Gece katılan tüm yönetim kurulu üyelerimize,öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ederiz.