18 Mart Şehitler Günü Anısına

18 Mart Şehitler Günü anısına okulumuzda etkinlikler düzenlendi.Gün anısına Oryantiring Federasyonu İl Temsilciliği ile birlikte organize ettiğmiz ve sponsorluğunu üstlendiğimiz oryantiring turnuvası düzenlendi.Tunuvanın ödül töreninde ödülleri Vali Yardımcımız Sayın Dr.Nail ANLAR ve Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın H.İbrahim KAHRAMAN verdi.Turnuvanın sonunda okulumuzn teknoloji tasarım öğretmenimizve tarih öğretmenimizin öğrencilerimizle birlikte hazırladıkları serginin açılışınıda yine Vali Yardımcımız Sayın Dr.Nail ANLAR ve Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın H.İbrahim KAHRAMAN ile Okulumuz Eğitim Koordinatörü Uğur ALKAN hocamız yaptı.Sergiyi gezen Vali Yardımcımız Sayın Dr.Nail ANLAR hatıra defterimizede günün anlam ve önemini içeren yazısını yazdı.KAtılımlarımdan dolayı ve bizleri yalnız bırakmadıkları için Vali Yardımcımız Sayın Dr.Nail ANLAR ve Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın H.İbrahim KAHRAMAN'a teşekkür ederiz.