1. Osmaniye İli Kitap Okuma Yarışması

İlkleri gerçekleştirmeyi ilke edinmiş bir eğitim anlayışıyla hareket eden okulumuzda anlamlı bir etkinlik daha yapıldı.1. Osmaniye İli Kitap Okuma Yarışması düzenlendi.İlimizden birçok okulun gösterdiği yoğun ilgi ile başlayan güzel günde öğrencilerimizin girdikleri 100 sorudan oluşan sınavda temel eserlerden baz alınarak hazırlanan soru kitapçıkları ile tatlı bir rekabete girdiler.Sınav sonrası tüm danışman öğretmenlerimiz ve değerli veliler ile sevgili öğrencilerimizle beraber okulumuz yemekhanesinde yemek yedik.Konferans salonumuzda gerçekleşen ödül töreni kelimenin tek anlamı ile göz doldurdu.Dereceye giren öğrencilerimize özel olarak hazırlanmış hediyeleri takdim eden değerli idarecilerimiz,ilerde geleneksel hale getireceğimiz etkiliğimize tüm Osmaniyedeki okullarımızı davet etti.Dereceye giren öğrencilerimize başarılar diler yarışmada emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.