İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ ŞAMPİYON KIZLARIMIZI TEBRİK ETTİ

2017-2018 okul sporlarında Türkiye’ de ilk sekiz takım arasına girerek Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanan şampiyon kızlarımızı Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan ÇELİK tebrik etmek için makamında misafir etmiştir. Şampiyon kızlarımız okulumuz genel koordinatörü Uğur ALKAN  öncülüğünde Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan ÇELİK’i ziyarete gitmişlerdir. Şampiyon kızlarımızdan Güneş PAZAR,  okulumuz  adına Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan ÇELİK’e çiçek taktiminde bulunmuştur. Sonrasında okulumuz genel koordinatörü Uğur ALKAN Hoca’mız Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan ÇELİK’e okulumuzun spor adına yapılanması ve kızlarımızın şampiyonluğu hakkında bilgilendirmede bulunup bu güzel davetinden dolayı teşekkür etmiştir. Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan ÇELİK şampiyon kızlarımızla tek tek istişarede bulunup kızlarımızın görüşlerini almıştır,sonra okul heyetimizle hatıra fotoğrafı çektirip, Türkiye şampiyonasında başarılar dileyerek okul heyetimizi uğurlamıştır. Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan ÇELİK’e bu nazik davetinden dolayı ve şampiyon kızlarımıza ilgisinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.