ŞAMPİYON KİCK BOKS SPORCULARINA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN TEBRİĞİ

Osmaniye il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Sportif alanlarda il ve Ülke geneli ile Uluslararası düzeyde başarı elde eden öğrencileri onure etmek amacıyla Osmaniye öğretmen evinde program düzenlenmiştir. Programa davet edilen okulumuz idarecileri eşliğinde okulumuz öğrencilerinden Milli Kick Boks sporcusu olan Avrupa Kupası 2.si Ayca SARICA, Avrupa Kupası 3.sü Kick Boks sporcularımız Zeynep DEMİR ve Burhan KARIK katılmışlardır. Program Osmaniye Valimiz Sayın Ömer Faruk COŞKUN’un tebrik konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aydın ALBAK’ın sporcu ve okul idarecilerine yönelik tebrik konuşmaları ile devam etmiştir. Daha sonra sporculara madalya ve plaketleri takdim edilerek program sona ermiştir. İlgi ve alakalarından dolayı Valimiz Sayın Ömer Faruk COŞKUN’a ve yardımcılarına, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aydın ALBAK ile şube müdürlerine teşekkürlerimizi sunarız.