ABD TARAFINDAN SAĞLANAN EĞİTİM İMKANLARI SEMİNERİ

Okulumuzda bu hafta, ABD'deki eğitim imkanları,burs olanakları ve değişim programları hakkında bilgi vermek amacıyla ABD'nin Adana Konsolosluğu Basın Ateşesi Susan WİLSON'u ve Kültürel İlişkiler Asistanı Büşra Hin'i misafir ettik. Oldukça verimli geçen seminerimizde öğrencilerimiz ABD'deki eğitim-öğretim vs. olanakları hakkında bilgi edinmenin  yanısıra İngilizce öğrenmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha yetkili ağızlardan öğrenmiş oldular. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

LİSE VELİLER TOPLANTISI YAPILDI.

Ender Koleji lise kısmı veliler toplantısını gerçekleştirdi.Toplantının okulumuzun konferans salonunda gerçekltirilen ilk kısmında eğitim koordinatörümüz Uğur ALKAN Bey,okulumuzdaki eğitim ve öğretim  konusunu velilerimize anlattı. Daha sonra sınıflarımızda öğretmenlerimizle görüşen velilerimiz, öğrencilerinin davranışları ve dersleriyle ilgili detaylı bilgi aldılar. Yoğun bilgi alış-verişinin olduğu toplantılarımız çok verimli geçti. Katılan veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

ORTAOKUL VELİ TOPLANTILARIMIZ SONA ERDİ

Okulumuzda 2 haftadır devam eden Ortaokul Veli Toplantıları sona erdi.Öncelikle konferans salonuna aldığımız velilerimize Eğitim Kooordinatörümüz Uğur ALKAN eğitim ve öğretim konusunda bilgiler verdi.Her sınıfın ayrı ayrı toplantıya alındığı bu toplantılarda velilerimiz detay konularda bilgi sahibi oldu.Daha sonra öğrencisi hakkında bilgiler almak için öğretmenleriyle tek tek görüştüler.Yoğun bil gi alışverişinin olduğu bu toplantılar çok verimli bir şekilde tamamlandı.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

YERLİ MALI YURDUN MALI

Okulumuzda bu hafta İlkokul öğrencilerimiz Yerli Malı haftası çerçevesinde hazırlamış oldukları programı sundular.Ayrıca öğrencilerimizin evde hazırlayıp getirdiği yiyecekleri okulumuzun bahçesinde öğretmenlerinide davet ederek bi güzel yediler.Yerli Malı kullanmanın önemini bir defa daha kavradılar.Anasınıfı öğrencileride bu günü sınıflarında kutladılar.Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı ilkesiyle hareket eden öğrencilerimize onlara yol gösteren öğretmen ve idarecilerimize  ve desteklerini esirgemeyen velilerimize çok teşekkür ederiz.

SATRANÇTA BÜYÜK BAŞARI

Türkiye Satranç Federasyonunun Osmaniye ilinde düzenlediği yaş sınırlaması olmayan yoğun katılımlı ''Osmaniye İl Birinciliği'' satranç turnuvasında öğrencimiz Metehan MACİT 2. olarak büyük bir başarıya imza attı.Ödülünü Eğitim Koordinatörümüz Uğur ALKAN okulumuzda yapılan törenle verdi. Törende konuşan Eğitim Koordinatörümüz Uğur ALKAN 30 Ocak- 7 Şubat tarihleri arasında Antalya ilinde düzenlenecek olan Türkiye Kupası turnuvasına gitmeye hak kazanan öğrencimizi ve ailesini tebrik etti başarısını desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.Öğrencimize ve ailesine teşekkür ederiz.

DEĞERLER EĞİTİMİ SEMİNERİ VERİLDİ

Bu sene uygulamaya konulan Değerler Eğitimi Seminerleri çerçevesinde Eğitim Koordinatörümüz Uğur ALKAN  Ortaokul ve Lise öğrencilerine Yardımverlik konusunda seminer verdi.Örnekler ve slayt eşliğinde geçen semineri öğrencilerimiz büyük bir dikkatle izledi. Büyük düşünürlerimizin yardım etmenin önemi konusunda söylemiş olduğu sözlerde öğrencilerimiz büyük ilgisini çekti.En sonunda soru-cevap kısmında öğrencilerimiz merak ettikleri soruları sordu.Emeği geçen Uğur hocamıza teşekkür ederiz.

ABD TARAFINDAN SAĞLANAN EĞİTİM İMKANLARI SEMİNERİ
LİSE VELİLER TOPLANTISI YAPILDI.
ORTAOKUL VELİ TOPLANTILARIMIZ SONA ERDİ
YERLİ MALI YURDUN MALI