Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Anaokulu,İlkokul,Ortaokul ve Lise öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladıkları videolar,şiirler ve tiyatro gösterileri büyük beğeni topladı. Bu kapsamda öğrencilerimize Cumhuriyetimizin, hangi zorluklar içerisinde kurulduğunu ve ne kadar büyük bir değer olduğunu tekrardan anlatma fırsatını yakaldık. Büyük bayramlarımızdan olan Cumhuriyet Bayramımızda bizlere bu güzellikleri yaşatan bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Değerler Eğitimi Semineri

Okulumuzda bu sene ilk defa uygulanmaya konulan Değerler Eğitimi seminerlerinden ilki olan Sorumluluk konulu seminerimiz Eğitim Koordinatörümüz Uğur Alkan tarafından anlatıldı.  Öğrencilerimize;sorumluluk nedir, kimlere karşı sorumluyuz ve bu sorumluluklarımızı nasıl yerine getirebiliriz? ana başlıkları altındaki konular soru-cevap şeklinde anlatıldı. Her ay düzenli olarak Değerler Eğitimi çerçevesinde çeşitli konularla  devam edecek olan bu seminerlerden ilkini öğrencilerimiz büyük ilgiyle karşıladı.Seminerimize emeği geçen Uğur hocamıza teşekkür ederiz.

Tiyatro Gösterisi

Bu hafta ilkokulumuz için Tiyatro oyunu sahneye konuldu. Adana Sanat Tiyatrosu sanatçıları tarafından sahneye konulan  ''ESKİMEYEN OYUNCAKLAR'' adlı oyun öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi. Gösterinin sonunda öğretmen ve öğrencilerimiz müzik eşliğinde eğlenceli vakitler geçirdiler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ygs ve Lys Semineri

Okulumuz Lise öğrencilerine Ygs-Lys semineri düzenledi. Semineri lise rehber öğretmenimiz Dilek Elmas Öztürk verdi. Bu seminerde öğrencilerimize,Ygs ve Lys'nin önemi ile öğrencilerimizin bu sınavlara nasıl hazırlanmaları gerektiği anlatıldı. Soru-cevap şeklinde geçen seminerimizden öğrencilerimizin mutlu bir şekilde ayrıldığını gözlemledik. Katkılarından dolayı Rehber hocamız Dilek Elmas Öztürk'e teşekkür ederiz.

Teog Semineri

Okulumuzda bu hafta TEOG sınavına yönelik seminer verildi. Ortaokul Rehber Öğretmenimiz Nezihe Kara tarafından gerçekleştirilen seminerimizde öğrencilerimiz Teog hakkında bilgilendirildi. Zaman zaman soru-cevap şeklinde de geçen seminerimizden öğrencilerimiz,Teog hakkında bilgilendirilmiş bir şekilde ayrıldı. Katılımlarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimize özellikle Rehber öğretmenimize teşekkür ederiz.

Hafta Sonu Kurslarımız Başladı

Hafta sonu kurslarımız büyük bir coşkuyla başladı. Beden eğitimi öğretmenlerimiz Şule Soykan ve Murat Dincel ile Antrenörümüz Levent Pazar; Basketbol,Futbol,Voleybol,Badminton,Cort Tenis,Masa Tenisi ile Halk Oyunları kurslarının startını verdi. Öğrencilerimiz tarafından büyük ilgiyle karşılanan kurusmuza katılım yoğundu. Satranç Öğretmenlerimiz Abdurrahman Yalçın ve Nuh Dobur Öğrencilerimize satranç oyununun stratejilerini anlattı. Müzik Öğretmenimiz Metehan Artış Piyano,Gitar ve Bağlama kurslarında öğrencilerimize tecrübelerini aktardı. Resim Öğretmenlerimiz Veli ve Öğrencilerimize resim çizmenin inceliklerini anlattı. Neyzenimiz Gökhan Aydın Veli ve öğrencilerimize Ney üfleme sanatını aktardı. Kurslarımızın bir şenlik havasında geçmesini sağlayan idareci,öğretmen ve personellerimize en içten duygularımızla teşekkür ederiz.

Cumhuriyet Bayramı
Değerler Eğitimi Semineri