MİNİKLERİN YIL SONU GÖSTERİSİ

Okulumuzda bu hafta miniklerimizin ve 1 sınıflarımızın yıl sonu gösterisi yapıldı.Okulumuzun konferans salonunda yapılan gösteriye anasınıfı ve 1 sınıf öğrencilerimizin velileri katıldı.Öğrencilerimizin 1 senedir hazırlıklarını sürdürdüğü, folklor gösterisi salondan büyük ilgi gördü.Öğrencilerimiz okudukları şiirler öğretmenlerimiz ve velilerimiz arasında duygulu anların yaşanmasına neden oldu.Daha sonra öğrencilerimizin okuduğu ingilizce şarkılar ve hazırladıkları skeçler salonda çoşkulu anların yaşanmasına sebep oldu.Programımızın sonunda diplomalarını Eğitim Koordinatörümüz Uğur ALKAN verdi.Bu programda emeği geçen Anasınıfı öğretmenlerimize,Sınıf öğretmenlerimize ve Folklor öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

MUHTEŞEM SERGİ

Okulumuzun 23-24 Mayıs 2015 Cumartesi-Pazar günleri Park 328 Alışveriş Merkezinde Bilim,Sanat ve Kültür sergisi açıldı.Öğrenci ve velilerimizin el emeği göz nuru çalışmaları görücüye çıktı.Açılışını Eğitim Koordinatörümüz Uğur ALKAN,Lise müdürümüz Niyazi AYNA,Hasan METİN öğretmenimiz ve velilerimiz yaptı.Öğrencilerimizin hazırladıkları deneyler,projeler,araştırmalar.alçı çalışmaları,ebru çalışmaları ve resimleri büyük beğeni topladı.Hafta sonu etkinlikleri çerçevesinde Hasan METİN öğretmenimizin organize ettiği Veli resim kursundaki velilerimizin yaptığı resimlerde görülmeye değerdi.Koskoca 1 sene de çok emek sarfederek yüreklerindeki kalemlerle çizdikleri resimler Osmaniye halkından büyük takdir topladı.Sergimizi teşrifleriyle onurlandıran Osmaniye Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan ÇELİK tüm eserleri tek tek inceledi ve anı defterimize şu sözleri ekledi:

Bizde ilgi ve alakalarından dolayı Milli Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ederiz.Bu muhteşem sergide desteklerini esirgemeyen idaremize,öğretmenlerimize,velilerimize ,öğrencilerimize , personellerimize ve A.V.M çalışanlarına yürekten teşekkür ederiz.

ÖDÜL TÖRENLERİMİZ

Okulumuzda yaklaşık 1 aydır devam eden beden eğitimi öğretmenlerimiz organize ettiği Futbol Turnuvaları ve rehber öğretmenimizin düzenlediği Kitap okuma yarışmalarının birincileri belli oldu.Ödüllerini rehber Öğretmenimiz Nezihe KARA Müdür Yardımcımız Yusuf TOSUN Müdürlerimiz Gülhan HERGÜNER ve Niyazi AYNA verdi.Özellikle futbol turnuvaları büyük çekişmelere sahne oldu.Lise Turnuvasında 11 A,Ortaokul Turnuvasında 8 A,İlkokul Turnuvasında 4 A Şampiyonluğa ulaştı.Hemen hemen tüm maçların sonucunu penaltılar belirledi.Ortaokul turnuvasında final maçı olan 8 A ile 6 B nin maçı görülmeye değerdi.Son dakikalara 4-2 önde giren 6 B son iki dakikada yediği gollere engel olamadı ve maç penaltılara gitti.Penaltılar sonucunda ise 8 A şampiyonluğa ulaştı.Kitap okuma yarışmasında da öğrencilerimiz kitap okumanın insan gelişiminde ne kadar önemli olduğunu anladılar.Bu organizasyonlarda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

BAHAR ŞENLİKLERİ

Okulumuzda bu hafta bahar şenlikleri çerçevesinde etkinlikler düzenlendi.ilk gün müzik eşliğinde öğrencilerimiz halaylar ve oyunlar eşliğinde doyasıya eğlendiler.daha sonra ise mikrofonu alarak şarkılar söylediler.İkinci gün ise sportif faliyetlerde bulundular.Beden öğretmenlerimiz , antrenörümüz eşliğinde streetball,masa tenisi.halat çekme yarışması,penaltı yarışması , basketbol üçlük atma yarışmaları ve mini satranç yarışmaları düzenlendi.Masa hakemlerinin Levent PAZAR ve Ali AĞCA olduğu Stretball Turnuvasının galiplari11 B, 7 B ve 6C oldu.Öğrencilerimizin ip çekme yarışmasıda kıyasıya mücadelere sahne oldu.Satranç öğretmenimiz Nuh DOBUR ise öğrencilerimize mini satranç turnuvası düzenledi.Bu etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

TAM KADRO PİKNİKTEYDİK

İdaremiz 19 Mayıs tatilinde,okulumuzun tüm kademelerini,öğretmen ve personellerini Aslantaş Kayıkhane Tesislerine piknik yapmaya götürdü.Saat 08:00 de okulumuzda toplanan yoğun öğrenci gruplarımız idaremiz tarafından organize edilen servislere binerek hareket edildi.Piknik alanına varıldığında öğrencilerimiz hazırladıkları kahvaltı türü yiyeceklerini serdiler.Bazı grup öğrencileri ise mangallarını yaktılar.Öğretmen ve öğrencilerimiz çeşitli oyunlar oynayarak güzel havanın tadını çıkardılar.Tüm sezonun yorgunluğunu atmayı amaçlayan piknikte çok eğlenceli vakitler geçirdiler.İdaremiz tarafından hazırlanan döner standlarında ise karınlarını doyurdular.Çok güzel geçen bu piknik sorunsuz bir şekilde tamanlandı.Bu büyük organizasyonu düzenleyen idaremize yürekten teşekkür ederiz.

SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLEDİK

Okulumuzda 16 Mayıs Cumartesi günü İlkokul kadememize yönelik  satranç turnuvası düzenlendi.Satranç öğretmenlerimiz Nuh DOBUR,Abdurrahman YALÇIN ve İdaremiz organizesinde gerçekleşen turnuvada öğrencilerimiz yıl boyu cumartesi etkinliklerinde öğrendikleri taktikleri ve becerilerini gösterdiler.Turnuva kurallarının geçerli olduğu satranç turnuvamızda 1.liği İsmail Hakkı ERDEM, 2.liği Hilmi Berk BESNEK,3.lüğü Emre Kağan ALPASLAN kazandı.Yapılan törenle ödüllerini İlkokul müdürümüz Gülhan HERGÜNER verdi.Emeği geçen öğretmenlerimize ve idaremize teşekkür ederiz.

MİNİKLERİN YIL SONU GÖSTERİSİ
MUHTEŞEM SERGİ