PALEONTOLOJİ(FOSİL BİLİMİ) SEMİNERİ

Okulumuzda bu hafta Paleontoloji semineri düzenledik. Seminere Bilim ve Paleontoloji Derneği Başkanı İbrahim KOÇAK katıldı. Programımıza okul bahçesine konulan çeşitli zamanlarda bulunmuş fosil örneklerinin incelenmesiye başladık. Daha sonra ilk,orta ve lise öğrencilerimize konferans salonumuzda ayrı ayrı seminer düzenlendi.  Öğrencilerimiz tarafından büyük beğeni ve ilgiyle karşılanan bu seminerde; Fosil nedir? Fosiller günümüze kadar nasıl ve hangi şartlarda ulaşabiliyor? Fosiller bize gerçekte neler anlatıyor? konu başlıkları altında eğitici ve öğretici bilgiler verildi. Seminerin sonunda okulumuzun Eğitim Koordinatörü Uğur ALKAN'da kısa bir konuşma yaptı ve İbrahim KOÇAK'a çiçek verdi. Seminerimize emeği geçen herkese özellikle de İbrahim KOÇAK beye çok teşekkür ederiz.

OKULUMUZDA MÜNAZARA

Okulumuzda bu hafta, öğrencilerimizin bir topluluk önünde kendilerini rahatlıkla ifade edebilmeleri, düşünce ve fikir dünyalarının gelişmesi amacıyla münazara düzenledik. Münazaramızın konusu Bireyin Gelişiminde Aile Ve Çevre Faktörü'ydü. Münazaraya iki ayrı gurupla birlikte bir de hakem heyetimiz katıldı. Bir gurup bireyin gelişiminde ailenin önemini savunurken diğer gurup ise bireyin gelişiminde çevrenin etkili olduğunu savundu. Görüşler çeşitli başlıklar altında puanlandırıldı. Mağlubunun olmadığı yarışmayı tüm katılımcılar büyük bir özveriyle tamamladı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

DEĞERLER EĞİTİMİ-DOĞRULUK

Okulumuzda bu hafta Eğitim Koordinatörümüz Uğur ALKAN tarafından Lise Öğrencilerimize yönelik Değerler Eğitimi Semineri verildi. Seminerde Değerler Eğitimden Doğruluk konusu anlatıldı.                              Öğrencilerimize;doğruluk nedir? doğruluğu hayatımıza nasıl yerleştirebiliriz? ana başlıkları altındaki konular anlatıldı. Bu yıl düzenli bir şekilde çeşitli konularla devam eden bu seminerimize de ilgi oldukça iyiydi.Seminerimize emeği geçen Uğur hocamıza teşekkür ederiz.

POLİS TEŞKİLATININ 170. YIL DÖNÜMÜ

Okulumuzda geçen hafta Polis Teşkilatının Kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde güvenlik güçleri olan velilerimiz işyerlerinde ziyaret ettik. En güzel hediye olan öğrencilerimizi karşılarında gören velilerimiz çocuklarına sarılarak okulumuz idaresine bu ince davranıştan dolayı çok teşekkür ettiler.Güvenlik güçlerimizin Polisler Günü kutlu olsun diyerek idaremize çok teşekkür ederiz.

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI SEMİNERİ

Okulumuzda bu hafta tüm öğrencilerimize Osmaniye Dentestetik Ağız ve Diş Polikliniği yetkilisi Diş hekimi Hakkı ÜNAL tarafından ağız ve diş sağlığı konusunda seminer verildi.Bu seminerde öğrencilerimiz diş sağlığı nasıl yapılmalı,diş fırçalama,diş fırçası seçimi,macun seçimi ve çürüklerden nasıl korunması gerektiğini öğrendiler.Soru cevap bölümünde ise kafalarına takılan soruları doktorumuza sorma fırsatı buldular.Çok verimli geçen bu seminerde emeği geçen İdaremize ve Diş hekimi Sn Hakkı Ünal a teşekkür ederiz.

1. SINIF ÖĞRETMENİMİZ VE ÇİÇEKLERİMİZ

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA BERABERİZ...

ZERRİN ÇAKMAK GEDİK

10/01/ 1966 tarihinde Hatay ın Samandağ ilçesinde doğdum.İlkokulu Düziçi İrfanlı İlkokulunda,Ortaokul ve Lise eğitimimi Düziçi Öğretmen Lisesinde tamamladım.Yüksek Öğrenimimi Hatay Yüksek Okulu ve Anadalu Üniversitesinde Lisansımı tamamladım. (1986- 1987) yıllarında Diyarbakır Bismil ilçesi Tepe köyünde sınıf öğretmenliği, (1987- 2008) yılları arası ise Düziçi ilçesinde sınıf öğretmenliği yaptım ve Düziçi İrfanlı İlköğretim okulundan emekli oldum.2010 yılından beri Ender Kolejinde çalışmaktayım.Evli ve bir çocuk annesiyim.

PALEONTOLOJİ(FOSİL BİLİMİ) SEMİNERİ
OKULUMUZDA MÜNAZARA